Connect with us

Actualitate

Liderul PNL Galați te învață cum să faci primul milion de euro. Trăiască încrengăturile pe linie PSD!

Published

on

Cine a spus că tinerii nu pot deveni milionari? Și nu vorbim de lei noștri românești și învechiți, ci de verzișorii care te ajută să îți faci salteaua de dormit mai confortabilă. Ei bine, un mare clasic în viață, lider penelist convins la ședințele statutare de partid, dar un aspirant loial al doctrinei pesediste și mârșăviilor practicate de acești pseudo-politicieni, George Cătălin Stângă pe numele său din buletin, nu încetează să ne surprindă și să ne demonstreze că în dragoste și în conturi, totul e permis când vine vorba de bani. Altfel nu s-ar explica toate acele contracte de sute de milioane de lei atribuite în mod direct familiei Stângă și nu câștigate prin licitații, cum ar fi normal să se întâmple.

Așa s-a ajuns ca formațiunea liberală din Galați să fie măcinată din interior de acest scandal, întrucât este evident și de la sine înțeles că dom’ senator nu avea să primească aceste beneficii fără contraprestație. Și ce răsplată mai bună dacă nu să țină deoparte „agenturile stăine” și dea directive ca partidul să stea cumințel și să nu simtă nevoia de ingerințe in treburile pesediste, fie că vorbim de voturile consilierilor județeni ai PNL care sunt subsumate intereselor președintelui CJ Costel Fotea, fie că vorbim de non-combat-ul PNL Galați în campaniile electorale.

 „Dragostea” sau mai bine spus “triunghiul amoros”dintre cei trei prieteni de afaceri, Dan Nica, președintele executiv al PSD Galați, Costel Fotea, președintele CJ Galalați  și cel care avea să devină prin înșelătorie și manipulare președinte al organizației județene PNL Galați și ulterior senator al PNL, are rădăcini puternice, undeva prin 2012 când sume subțirele au început să fie virate în contul firmei lui George Stângă. Comuna Sendreni, de exemplu, a reușit să pompeze în buzunarele familiei Stângă nu mai puțin de 47.442 lei din totalul de 348.925 lei cât a încasat firma lui Stângă pentru contractele de dezinsecție și deratizare obținute în 2016.

Dar dacă ața nu se rupe și conturile firmei Luandge Service SRL cresc mai ceva ca Făt-Frumos, de ce să nu începem căpușarea și altor administrații? Ar fi păcat să se piardă bani frumoși de la buget! Prin urmare, George Stângă nu s-a mărginit să lovească doar în judeţul de baştină, ci şi-a extins activitatea şi în Călăraşi. Astfel, edilul Daniel Ştefan Drăgulin, i-a plătit lui Stângă peste 352.000 de lei pentru aceleași servicii de dezinsecţie şi deratizare, cum nu s-a mai pomenit de bune în toată lumea. Nici comuna Dor Mărunt nu a scăpat de plata tainului: în 2018, liberalul a obţinut două contracte în valoare de peste 169.000 de lei tot pe firma cu un singur angajat. De data aceasta, pentru ierbicidare şi dezinsecţie. Contractele ar fi putut să îi fie facilitate de colegul său de la Senat, senatorul PNL de Călărași, Răducu George Filipescu, numit de presa locală „cel mai influent politician din Bărăgan”, acesta controlând județul Călărași de 20 de ani.

La așa mișmașuri economice și prietenii trainice cum rar îți e dat să vezi, doar o vorbă să-ți mai spui: “Să vină DNA, să vină Agenția Națională de Integritate, să vină procurorii de toate culorile că e prăpăd!”

Copyright © 2019 AT Video Creations