Connect with us

Actualitate

Lider PNL, mesaj care face referire la reîntregirea României, la 146 de ani de liberalism: PNL are ocazia să facă România mare, prin investiții și reforme

Published

on

Ștefan Rădulescu (PNL) face o paralelă între Marea Unire și reformele care pot fi implementate în prezent, în special cu ajutorul fondurilor din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). ,,PNL are ocazia să facă România mare, prin investiții și reforme”, a scris liberalul, pe pagina sa de Facebook.

Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov, și-a început postarea cu un text despre Ion I. C. Brătianu, cel care fusese caracterizat drept ,,Făuritorul României Mari” și care și-a dedicat viața reîntregirii României.

,,Avem stabilitate parlamentară și o guvernare solidă, ambele construite în jurul PNL, și avem susținerea președintelui României. Avem o șansă unică să implementăm reformele pe care românii le așteaptă de peste 30 de ani. După o perioadă grea, în care economia a fost afectată de măsurile impuse în contextul pandemiei, PNRR ne va ajuta să intervenim și să susținem mediul de afaceri. România se va dezvolta, iar PNL are ocazia să facă România mare, prin investiții și reforme.”, a mai scris Rădulescu, într-o postare dedicată împlinirii a 146 de la înființarea PNL.

Partidul Național Liberal sărbătorește, luni, împlinirea a 146 de ani de la înființare. Președintele partidului, Ludovic Orban, a participat la evenimentele organizate cu această ocazie la Muzeul Naţional ”I. C. Brătianu”, din localitatea argeşeană Ştefăneşti. Prim-ministrul Florin Cîțu a postat un mesaj pe o rețea de socializare. ,,Când am decis să intru în politică, am știut că singura variantă este să fiu liberal. DOAR liberalismul salvează România, iar românii trebuie să știe că guvernul de dreapta este singura soluție!”, a scris premierul, pe Facebook.

Foto: Facebook Ștefan Rădulescu

Copyright © 2019 AT Video Creations