Connect with us

Actualitate

LEBADA LUXURY RESORT & SPA, CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU #VACANTATADECINCISTELE!

Published

on

Se spune că ar trebui să ne îmbogățim viața de experiențe, nu de lucruri, de povești pe care să le împărtășim, nu de bunuri cu care să ne lăudăm. Dacă în articolul anterior vă spuneam că Delta Dunării este o destinație care trebuie vizitată măcar o dată în viață, astăzi vă expunem motivele care vă vor face să alegeți resortul nostru de cinci stele, pentru sejurul vostru.

De ce să alegi un resort de 5*?
Organizarea vacanței perfecte necesită timp, răbdare și nervi puternici. Ce zici de o vacanță în care, pur și simplu să te relaxezi, să vizitezi locuri noi și să ai luxul la picioare? Lasă totul…în grija noastră! Gama de servicii puse la dispoziție de Lebada Luxury Resort & Spa vine în ajutorul tău. Totul a fost conceput și minuțios amenajat pentru confortul tău. Fie că vrei să petreci timp cu prietenii, cu familia, cu jumătatea ta sau de unul singur, multitudinea de activități pe care ți le propunem garantează o experiență de 5*!

Pe scurt, ce poți să faci într-un resort de 5*?
Aventurierii vor avea prima oprire la Sulina, acolo unde găsim litoralul cu cel mai fin nisip de la malul Mării Negre. Aici timpul pare că stă în loc. Agitația și stresul nu sunt oaspeții plajei sălbatice, iar pentru un plus de un liniște, Lebăda îți pune la dispoziție un loc în zona privată, cu servicii personalizate. Mergem mai departe în excursie pe canalele Dunării și ajungem la Gura Portiței, colțișorul de Rai unde fluviul și marea își dau întâlnire. Iar aventura nu se poate încheia fără o vizită la Letea, cea mai veche rezervație naturală din România. Traseul excursiei cuprinde canalul cu nuferi, dunele mișcătoare și pădurea.
De altfel, excursiile personalizate cu bărci cochete, pe alte canale decât cele explorate de majoritatea turistilor, cu o masă exclusivistă, șampanie și multă atenție din partea staff-ului reprezintă una dintre cele mai intime experiențe din Delta Dunarii.

Variante pentru iubitorii de sport.
În cadrul resortului Lebada Luxury Resort & Spa, Crisan, nu ai timp să te plictisesti. Dacă vrei să optezi pentru sporturi nautice, aici găsești echipamentul necesar pentru o plimbare cu caiacul sau te poți lăsa cucerit de tainele wakeboardingului. Totodata, pe terenul nostru multifuncțional, poți să te întreci cu prietenii tăi la sporturile de echipa. Lasă-ți imaginația să zburde și ai încredere în profesioniștii de la Lebada! Iți vor oferi o experiență de neuitat!

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations