Connect with us

Actualitate

La loc comanda! Noile restricţii de circulaţie în pandemie, care ar fi trebuit să intre în vigoare de vineri, se aplică de DUMINICĂ

Published

on

Prim-ministrul Florin Cîţu a anunţat că noile restricții stabilite pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, aprobate în ședința de guvern de joi , se aplică începând de duminică.

,,Precizări referitoare la Hotărârea CNSU privind noile măsuri. Astăzi se va publica hotărârea în Monitorul Oficial, însă, având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească, am avut o discuție cu domnul Arafat și am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie.”, a scris prim-ministrul Florin Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

,,Noile măsuri sunt raportate la incidență, fapt pentru care după publicarea HG în Monitorul Oficial, în cursul acestei după-amiezi, comitetele județene pentru situații de urgență urmează să constate încadrarea în limitele incidenței, în termen de 48 de ore. Acest lucru se petrece pe baza datelor transmise de DSP-uri, pentru fiecare localitate, comitetelor pentru situații de urgență. În consecință, toate măsurile care se raportează la incidență din acest HG vor intra în vigoare începând de duminică, și nu doar o parte dintre acestea.”, a transmis şi Grupul de Comunicare Strategică.

Citeşte şi Noi restricții în România, de vineri. În localitățile cu incidență 4 la mie, circulația va fi interzisă în weekend de la 20:00. La peste 7,5 la mie, restricțiile, valabile în fiecare zi

Copyright © 2019 AT Video Creations