Connect with us

Actualitate

Kilometri de mașini la ieșirea în țară la vama Giurgiu

Published

on

Aglomerație mare în vămile României, la intrarea și la ieșirea din țară. Zeci de mașini așteptau, duminică, dimineața în vama Giurgiu la ieșirea din țară.

Zeci de persoane au așteptat sâmbătă seara mai bine de o oră și pe Otopeni la banda de bagaje, fără să primească vreo explicație pentru întârziere. Situația nu este nouă, G4Media.ro a relatat recent despre serviciile proaste de handling de pe aeroport.

Și în Vama Nădlac, pe sensul de intrare în România, zeci de mașini așteptau, sâmbătă, la coadă. Mulți românii care lucrează în străinătate s-au întors acasă în concediu, relatează Digi24.

„Din Munchen vin și mă duc la Alba-Iulia. De la 09:30 (aștept) și e 11:40. 7 kilometri (am parcurs)”, spune un bărbat. „În concediu, în concediu. D-apoi nu-ți mai arde de concediu când vezi așa ceva”, adaugă el.

„Din Belgia, merg la Piatra Neamț. Cred că am cel puțin 3 ore de când stau”, spune un alt șofer. „E groaznic! E nenorocire și cu căldura asta… pfff!”, exclamă tânărul.

În ultimele 24 de ore, peste 2.500 de autoturisme au intrat în țară prin vămile Nădlac și Nădlac II.

„În această perioadă se înregistrează un trafic crescut în punctele de trecere a frontierei la granița cu Ungaria”, confirmă Petre Nicola, purtător de cuvânt al ITPF Arad. „A fost suplimentat personalul poliției de frontieră care își desfășoară activitatea la controlul documentelor și arterele de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere”, a precizat oficialul.

Copyright © 2019 AT Video Creations