Connect with us

Actualitate

Karpaten Turism, premiul I la Gala TopHotel Awards 2021, pentru zborurile charter către mai multe destinații exotice

Published

on

285 Karpaten Turism TopHotel Awards 2021 rptv.ro

Operatorul de turism Karpaten Turism a obținut premiul întâi la Gala TopHotel Awards 2021. Reușita companiei fondate de sibianul Gheorghe Mărginean se datorează, în mare parte, lansării în premieră a zborurilor charter către Maldive și alte destinații turistice exotice. Karpaten Turism a obținut premiul la categoria Best Initiative for Supporting Global Tourism.

„Charterele către Maldive au fost pariul nostru câștigător, ȋn plină pandemie. Am mizat pe experiența de peste două decenii ȋn piață, pe faptul că știm nevoile consumatorilor români. Ne-am asumat un risc, atunci când toată lumea ne spunea că suntem nebuni, și am câștigat. Primele două curse charter către Maldive le-am lansat ȋn noiembrie, pentru Revelion, iar cererea a fost atât de mare încât, la scurt timp, am suplimentat cu încă două zboruri, pentru aceeași perioadă. De atunci și până azi am ajuns la aproape 30 de zboruri, ȋn total. Între timp, am adăugat și alte destinații exotice, precum Republica Dominicană, Zanzibar, Kenya, Seychelles sau Capul Verde”, a transmis Alexandru Mărginean, General Manager la Karpaten Turism. 

Pachetele turistice către Egipt au reprezentat un alt pariu câștigător. Ȋn prima parte a anului 2021, nu mai puțin de 20.000 de români au zburat către Hurghada, Sharm El Sheikh, Marsa Alam și Luxor. Iar pentru sezonule estival 2021, Karpaten Turism a pregătit pachete charter către Turcia, Grecia, Croația (Dubrovnik), Spania (Ibiza), Portugalia (Algarve, Madeira), Egipt, Zanzibar, Republica Dominicană și Kenya. 

TopHotel Awards este considerat cel mai important eveniment din industria turismului românesc. Ediția din 2021 a fost organizată ȋn București, pe 28 mai, și a premiat hotelurile și agențiile de turism care au marcat evoluția industriei hoteliere, a turismului și ospitalității în anul precedent. 

Premiul obținut la gala din acest an nu este singurul pentru operatorul Karpaten Turism. Ȋn 2018 și 2019, a câștigat premiul 1 la categoria „Cea mai bună agenție de turism de incoming” și, ȋn 2019, locul 3 la categoria „Cea mai bună agenție de turism de outgoing”, tot la TopHotel Awards. 

Karpaten Turism este una dintre cele mai mari agenţii turoperatoare din România, specializată în organizarea de pachete și servicii turistice complexe, atât pe plan local, cât și peste hotare. A fost fondată în anul 1996. Karpaten Turism s-a numărat printre primele agenţii turoperatoare care s-au dedicat promovării atracţiilor turistice din România și atragerii de turiști străini, reușind de-a lungul timpului să devină lider de piaţă în organizarea de circuite, croaziere și sejururi.

Copyright © 2019 AT Video Creations