Connect with us

Actualitate

Jurnalista Mădălina Mihalache, îmbrâncită la Congresul PNL pentru că voia să filmeze cum votează delegaţii

Published

on

Jurnalista Mădălina Mihalache, reporter al Antenei 3, a postat pe contul său de Facebook un clip în care mai mulți liberali o îmbrâncesc și o împiedică să filmeze modul în care votau delegații PNL la congres. Este al doilea caz similar după cel al Iuliei Gârbacea, reporter la Știrile Pro TV, care a acuzat într-o postare pe Facebook un susținător al echipei Cîțu că i-a smuls telefonul și a bruscat-o în timp ce filma la congresul PNL într-o zonă în care acesta nu voia să permită accesul ziariștilor.

Ambele relatări vin pe fondul informațiilor prezentate de G4Media.ro și confirmate de alte instituții media despre modul în care echipa susținătorilor lui Florin Cîțu a controlat votul delegaților, care au fost obligați să își fotografieze buletinele de vot sau au fost însoțiți în cabine pentru verificare.

Mădălina Mihalache a scris pe contul său de Facebook că i s-a mai întâmplat o singură dată să fie îmbrâncită pe teren, la un miting PSD de la Târgoviște.

”N-am scris pana acum pentru ca n-aveam dovada. Vreau doar sa stiti ca in noua ani de PSD doar la mitingul de la Targoviste am mai patit asa ceva! Multumesc, Sorina Ionaşc si Iulia Garbacea! Camerele lor au surprins momentul! Urmariti o mostra de liberalism marca #echipacastigatoare!”, a scris ea.

Copyright © 2019 AT Video Creations