Connect with us

Actualitate

Județul Argeș: masca va fi obligatorie

Published

on

Începând de mâine, 29 iulie Emanuel Soare, prefectul județului Argeș, a făcut marele anunț. Având în vedere faptul că numărul cazurilor Covid-19 s-a dublat în ultimele două săptămâni, acesta a luat o măsură radicală.

De mâine dimineață mască devine”accesoriu” obligatoriu și în spațiile publice deschise. Decizia a fost luată de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în cadrul zilei întrucât starea județul Argeș se agravează.

De asemenea, persoanele cu vârste de peste cinci ani sunt obligate să poarte mască de protecție în spațiile publice deschise, dacă se formează grupuri mai mari de doi indivizi. Totodata începând cu ziua de joi, măsura purtării măștilor în aer liber intră în vigoare ca măsură obligatorie.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât că mijloacele de transport în comun nu vor mai avea voie să plece din stații dacă nu au toți pasagerii mască și este interzis transportul în picioare. 

Fast-food-urile și sălile de jocuri de noroc vor avea programul limitat până la ora 22:00 în timpul săptămânii și, în weekend, până la ora 23:00.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations