Connect with us

Actualitate

Judecătoria Sectorului 1 justifică amânarea procesului al cărui inculpat este Matteo Politi!

Published

on

Magistrații punctează că dosarul, ajuns în faza camerei preliminare, a fost întârziat din iunie în noiembrie – trei termene – din cauza lipsei de procedură legate de o parte vătămată ce avea domiciliul în străinătate. Iar până la un prim termen mai sunt cel puțin 4 pași de îndeplinit

Procesul lui Matteo Politi, medicul fals care a operat 28 de persoane fără studii de specialitate, cu o diplomă xeroxată din Kosovo și cu o parafă DSP primită „din milă”, va mai întârzia cel puțin câteva luni. Libertatea a întrebat de ce dosarul-mamă în care Politi este acuzat de înșelăciune nu a primit încă niciun termen la Judecătoria Sectorului 1.

Judecătoria din Capitală a punctat că dosarul s-a derulat până acum în cameră preliminară. „Din verificările efectuate în evidenţa informatizată a instanţei s-a constatat că dosarul menţionat este unul cu element de extraneitate, una din părţile vătămate având domiciliul în străinătate, pentru mai multe termene de judecată constatându-se lipsa de procedură”, spune JS1.

Într-adevăr, circa 5 luni – între iunie și noiembrie 2020 – dosarul din camera preliminară a stagnat din cauză „de lipsă de procedură cu persoana vătămată C.M.”. Aceasta este cea despre care judecătoria spune că avea domiciliul în străinătate și, cel mai probabil, n-a putut fi citată.

Copyright © 2019 AT Video Creations