Jefuiți și legați în toiul nopții de doi indivizi mascați care s-au dat drept polițiști

  Doi indivizi mascați care s-au dat drept polițiști au intrat în toiul nopții peste o familie din Popești Leordeni, jud. Ilfov. Aceștia i-au tâlhărit, după care i-au abandonat legați în propria casă.

  Totul a început în jurul orei 04:00, când mai multe persoane au intrat mascate în casa familiei, s-au dat drept polițiști și au legat membrii familiei de mâini și de picioare. Apoi, potrivit unor surse, ar fi fugit cu 20.000 € și cu mașina familiei.

  „La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 07:17, polițiștii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași dată în jurul orei 04:30, 2 persoane de sex masculin au pătruns în locuința apelantului, din orașul Popești Leordeni, dupa care, l-au legat, atât pe el, cât și pe soția și soacra acestuia. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Popești Leordeni, specialiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități specifice din competență”, a transmis Poliția din localitate.

  Articole Similare

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI