Connect with us

Mobile

Irina Tănase a luat o decizie neașteptată după condamnarea lui Liviu Dragnea!

Published

on

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a luat o decizie neașteptată, după ce fostul şef al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Irina Tănase a absolvit un curs de mediator și a decis să își deschidă propriul birou, după ce pe 29 iulie 2019 a primit autorizaţie să exercite această meserie.

Profesia de mediator este o profesie liberală, cu tentă juridică. Mediatorii isi pot desfasura activitatea in cadrul unei societati civile profesionale, al unui birou in care pot functiona unul sau mai multi mediatori asociati sau in cadrul unei organizatii neguvernamentale. De asemenea, mediatorii autorizati pot fi angajati si cu contract individual de munca, in conditiile prevazute de Codul muncii.

Amintim faptul că Irina Tănase și-a început cariera profesională ca secretară a lui Liviu Dragnea și l-a urmat pe acesta inclusiv la Ministerul Dezvoltării. 

Irina Tănase, în vârstă de 25 de ani, a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Aceasta a atras atenția prin intermediul acțiunilor de voluntariat și s-a implicat în organizarea congresului PSD din 2013. Ulterior, tânăra a fost angajată în Ministerul Dezvoltării, în perioada în care instituția era condusă de Liviu Dragnea, devenind apoi asistenta acestuia

Copyright © 2019 AT Video Creations