Ion Cristoiu avertizează: Mobilizarea Anti-PSD în turul doi ar putea conduce la o înfrângere devastatoare pentru orice candidat PSD

Ion Cristoiu avertizează: Mobilizarea Anti-PSD în turul doi ar putea conduce la o înfrângere devastatoare pentru orice candidat PSD

de Alina T
0 comment
Ion Cristoiu

Jurnalistul de investigații Ion Cristoiu a adus în atenție dezvăluiri din spatele scenei politice, subliniind presiunile exercitate asupra liderului PSD, Marcel Ciolacu, pentru a-l determina să candideze la alegerile prezidențiale. Cu toate acestea, Cristoiu a avertizat că orice candidat PSD în turul doi ar întâmpina o mobilizare puternică împotriva partidului, ceea ce ar putea aduce o înfrângere zdrobitoare.

În turul doi, orice candidat îl bate la scor. În turul 2, se mobilizează anti-PSD-ismul; Gândiți-vă că în turul 2 și PNL-ul va fi împotriva lui, vor ieși la vot toți anti-FSN din 90 până astăzi. Năstase, să vedem, după asta Geoană, Ponta, după asta a venit Dăncilă. Ei spun nu, poate sunt sinceri, dar este o presiune uriașă să candideze,” a explicat Cristoiu într-o intervenție la Realitatea TV.

Cristoiu a subliniat că presiunea asupra lui Ciolacu de a candida vine cu un cost politic semnificativ, deoarece acesta ar pierde poziția de lider al PSD în orice caz, deschizând calea pentru alți pretendenți la șefia partidului.

În legătură cu comasarea alegerilor, Cristoiu a subliniat că acest aspect este de o importanță vitală pentru PNL și a evidențiat poziția complexă a premierului în răspunsul la această chestiune.

Citește și despre 

BREAKING Scandal de corupție la Direcția Vamală București – Director și funcționari retinuți pentru luare de mită

Dezvăluirile lui Ion Cristoiu oferă o privire detaliată asupra dinamicii politice interne și a presiunilor pe care liderii partidelor le resimt în pragul alegerilor, subliniind complexitatea și strategiile implicate în această perioadă electorală tensionată.

 
 
 

You may also like

Lasă un comentariu

RPTV - Sursa ta de stiri de incredere.

Copyright © 2023 RPTV