Ioana Dichiseanu a găsit vinovatul pentru moartea tatălui ei. Pe cine nu va ierta niciodată

  Ioana Dichiseanu a făcut acuzații grave la un an de la moartea tatălui său, marele actor Ion Dichiseanu! Fiica regretatului actor spune că știe cine este de vină pentru moartea artistului și va trăi toată viața cu această durere în suflet. Ioana nu a vrut să-i întineze memoria marelui artist prin tribunale, așa că a ales să nu facă nimic în acest sens, deși s-a gândit de multe ori să-și facă dreptate cu mâna sa.

  Ion Dichiseanu a murit pe data de 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani, la Spitalul Floreasca, după câteva luni de internare. A suferit o infecție foarte puternică la plămâni, care într-un final i-a adus decesul. La aproape un an de la moartea actorului, fiica sa rupe tăcerea și spune că a rămas cu o durere imensă în suflet, deoarece știe cine este vinovatul.

  Ioana Dichiseanu a mărturisit că a dorit de multe ori să-și facă dreptate cu mâna ei, însă de fiecare dată s-a gândit la copilul său, așa că a renunțat de fiecare dată la orice plan.

  „Nu mă voi împăca niciodată cu ceea ce s-a întâmplat la spital. Adică, i-am spus şi mamei, dacă nu ar fi existat acest copil şi dacă nu aş fi fost un bun creştin, mi-aş fi făcut dreptate cu mâna mea. Să ştii că un om chiar a suferit, a pătimit şi a murit din cauza altuiva, e ca la un accident de maşină. În momentul în care tu loveşti pe cineva pe trecerea de pietoni, e o crimă, nu? Dar, până la ajunge la un anumit verdict, se întruneşte o comisie, care e formată tot din medici.

  M-am lăsat păgubaşă, pentru că ar fi însemnat o procedură cu totul şi cu totul dureroasă şi pe care nu aş fi vrut să o fac, şi atunci am spus că mai bine nu, îl las să se odihnească, şi până la urmă nu vreau ca el să rămână aşa în amintirea oamenilor. Să stau prin procese…Dar nu, împăcată nu sunt. Şi sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”, a mărturisit Ioana Dichiseanu, pentru un post național de televiziune.

  Rptv-Ioana Dichiseanu a găsit vinovatul pentru moartea tatălui ei. Pe cine nu va ierta niciodată
  Rptv-Ioana Dichiseanu a găsit vinovatul pentru moartea tatălui ei. Pe cine nu va ierta niciodată

  Sursa foto: impact.ro; tv8.md

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI