Connect with us

Politica

Ioana Constantin (PMP): Voiculescu și Arafat trebuie demiși IMEDIAT. Voiculescu demonstrează încă o dată cât de slab e

Published

on

Ioana Constantin, PMP - rptv.ro

Ioana Constantin, fost secretar general ajdunct al PMP, a afirmat, într-o postare pe o rețea de socializare, că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și șeful DSU, Raed Arafat, ar trebui demiși imediat. Reprezentanta Partidului Mișcarea Populară susține că nu există scuze sau explicații pentru ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor, precum și pentru cum e gestionată situația locurilor la ATI în întreaga țară.

,,Ministrul Sănătății și Guvernul trebuie să explice clar:
1. Câte paturi avem la ATI în București și în întreaga țară?
2. Care este deficitul de paturi și ce demersuri se fac pentru a se acoperi acest deficit?
3. Care este deficitul exact de personal specializat pentru ATI și ce demersuri se fac pentru a se acoperi acest deficit?
4. Ce măsuri se iau pentru a asigura zi de zi acces la servicii de sănătate pentru pacienții cu afecțiuni grave (cei cu afecțiuni oncologice, cei care au nevoie de dializă etc.)?
5. Cine răspunde pentru situația de la Foișor?”, a scris Ioana Constantin, pe Facebook.

,,Sistemul e putred. Politizat, corupt, fără resurse, iar acum sufocat de pandemie. Dar asta nu justifică managementul execrabil de aseară (n. red. – vineri) și din ultimele luni. Vorbim de săptămâni bune despre lipsa paturilor și a personalului specializat la ATI. Fără soluții și fără pași înainte, observăm. Soluția nu e să evacuezi toate spitalele și să le transformi în spitale COVID. De un an, cei care suferă de orice alte afecțiuni se chinuie să aibă acces la servicii de calitate. Am uitat de pacienții cu afecțiuni oncologice, am uitat de pacienții care au nevoie de dializă, acum evacuăm pacienți recent operați. Este revoltător. Iar dacă domnul Voiculescu s-a împiedicat de un manager, așa cum susține, atunci are un motiv în plus să plece din funcție. Pentru că demonstrează încă o dată cât de slab e.”, a mai susținut Ioana Constantin.

Reprezentanta PMP a afirmat că și managerul Spitalului Foișor trebuie demis, pentru ,,management execrabil, lipsă de empatie, aroganță și neasumare”.

Foto: Facebook Ioana Constantin

Copyright © 2019 AT Video Creations