Connect with us

Actualitate

Ioana Constantin (PMP): Nicușor Dan nu se pricepe să fie primar. Bucureștiul arată ca tunsoarea lui

Published

on

265 Ioana Constantin PMP rptv.ro

Ioana Constantin (PMP) îl critică dur pe primarul Capitalei, Nicușor Dan. Aceasta spune că Bucureștiul nu a fost așa murdar, plin de gropi, căpușe și șobolani, și mai neîngrijit în ultimii 20 de ani ca acum. Ioana Constantin a afirmat, într-o postare pe o rețea de socializare, că Nicușor Dan nu se pricepe să fie primar și că are ,,zero capacitate de management”.

„Adevărul nesofisticat: Bucureștiul arată exact ca “tunsoarea” lui Nicușor Dan, iar apa caldă e din ce în ce mai rece. Să nu ascundem gunoiul sub preș doar pentru că nu vrem să admitem că Nicușor Dan e un primar extrem de slab. Da, Firea a fost un primar – catastrofă. Dar Nicușor Dan pare că e competitiv exact pe aceeași zonă.
Niciodată, în ultimele 2 decenii cel puțin, Capitala țării nu a fost mai murdară, mai plină de gropi, mai neîngrijită, mai aglomerată, mai plină de șobolani, căpușe etc. Unde mai pui că apa caldă curge rece, dacă mai curge. Zone întregi nu au apă caldă cu săptămânile.
Sigur că Firea a fost un primar – catastrofă, sigur că nu a făcut investiții, doar că Nicușor Dan e primar de aproape 8 luni. Care e planul pentru reabilitarea rețelei de termoficare? Cu ce începem, care sunt etapele de parcurs, care e termenul pe fiecare etapă? Nu mai ține nici povestea cu bugetul blocat și nevotat de consilieri. Atunci nu ai capacitate de negociere și management.
Bucureștiul devine o groapă de gunoi. La propriu. Iar traficul e mai aglomerat ca niciodată. Probabil și pentru că cineva a avut propunerea genială să ducă mai departe ideea Gabrielei Firea de a ”planta” stâlpișori siniștri care delimitează o bandă pentru transportul în comun. Evident că au făcut ce i-a reușit și lui Firea: o parcare imensă în tot orașul, trafic la pământ.
La fel de adevărat e că pe Nicușor Dan nu-l ajută nici ce fac primarii din alianță de la sectoare: sectorul 1 este într-o degradare continuă. Mizerie peste tot, parcuri neîngrijite, trotuare bombardate.
Să nu fim ipocriți: Nicușor Dan nu se pricepe să fie primar. Sigur, nu ne-a atârnat iepurași roz prin oraș, dar nici nu e în stare să conducă orașul acesta. Este exact ca la sectorul 1: ZERO capacitate de management.„, a scris Ioana Constantin, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook Ioana Constantin

Copyright © 2019 AT Video Creations