Connect with us

Actualitate

Ioana Constantin (PMP), după ce Anca Dragu a numit cabinetul Adrian Năstase ,,cel mai performant guvern”: Stânga tot cu stânga

Published

on

194 Ioana Constantin, rptv.ro

,,Probabil doamna Dragu nu își mai amintește ce mafie colcăia prin anii aceia în România”, este replica Ioanei Constantin (PMP) după ce șefa Senatului a declarat că cel mai performant guvern a fost cel condus de Adrian Năstase, condamnat de două ori cu executare, pentru corupție.

,,Interesantă raportarea Ancăi Dragu la Guvernul Năstase drept cel mai performant guvern. Probabil doamna Dragu, perfect întâmplător al doilea om în Stat, nu își mai amintește ce mafie colcăia prin anii aceia în România, ce bocanci grei apăsau pe gâtul justiției și pe libertatea presei. Rușinos, dar nu surprinzător: stânga are afinități tot cu stânga.”, a scris Ioana Constantin, pe Facebook.

În opinia reprezentantei PMP, președintele Senatului ar fi trebuit să răspundă, mai degrabă, ce s-a întâmplat cu o serie de proiecte importante și referitor la Comisia Specială pentru legislația electorală, pe care o promisese la începutul mandatului.

,,Doamna Dragu să explice prin ce magie au dat uitării:
– Revenirea la două tururi de scrutin;
– 300 de parlamentari;
– O lege mai bună a votului prin corespondență;
– O reprezentare mai bună în Parlament pentru Diaspora.
Pentru toate acestea PMP a lăsat proiecte concrete în Parlamentul României. Nu vorbe, nu promisiuni de campanie. La fel cum am lăsat un proiect de lege pentru transparența totală în administrația publică – adică, publicarea tuturor contractelor și facturilor tuturor instituțiilor.”, a mai scris Ioana Constantin, pe Facebook.

,,În momentul în care se schimbă miniștrii, ministerele devin destul de greoaie și reactive. Ai nevoie de această continuitate. Să amintim că cel mai performant guvern este și cel care ne-a dus către aderarea la Uniunea Europeană a fost guvernul de la începutul anilor 2000, guvernul condus de Năstase”, a declarat, în weekend, Anca Dragu, la Prima TV. Ulterior, a venit cu precizări și a spus că, de fapt, s-a referit doar la lungimea mandatului.

Foto: Facebook Ioana Constantin

Copyright © 2019 AT Video Creations