Connect with us

Actualitate

Ioana Constantin (PMP), despre scandalul provocat de USR PLUS pentru bugetul Capitalei: Este vorba EXCLUSIV despre control pe zona de sănătate

Published

on

45 Ioana Constantin, rptv.ro

Ioana Constantin (PMP) consideră că decizia USR PLUS de a nu vota bugetul Capitalei nu are legătură cu mari proiecte de infrastructură sau negocieri pe amendamente. ,,Este vorba despre dreptul de semnătură pentru viceprimarul PLUS privind schimbarea conducerii spitalelor și este exclusiv vorba despre control pe zona de sănătate”, a afirmat reprezentanta PMP, într-o postare pe Facebook.

,,Continuă răfuiala USR – PLUS cu Nicușor Dan pe Bugetul Capitalei, după ce ne-am lămurit toți că e vorba despre împărțirea funcțiilor și dreptul de semnătură pentru un viceprimar Plus pentru schimbarea conducerii spitalelor.
E un șantaj în văzul public, de netolerat și de un absurd grotesc. Nu e vorba nici de marile proiecte de infrastructură, nici de negociere pe amendamente. Este exclusiv vorba despre control pe zona de sănătate.
Dacă USR-PLUS avea probleme cu modul în care a fost construit bugetul Capitalei, le-ar fi putut exprima anterior. Acum, toată răfuiala publică e o forțare pentru a obține cât mai mult politic – funcții și influență. Bugetul Capitalei e dificil de construit, la nivelul încadrării, iar consilierii de la USR – PLUS ar fi trebuit să știe asta deja.”, a scris Ioana Constantin, pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a precizat că toți consilierii generali ai PMP au votat bugetul Capitalei. ,,Bucureștenii nu trebuie să suporte costurile unei răfuieli politice cinice.”, a concluzionat Ioana Constantin.

Foto: Facebook Ioana Constantin

Copyright © 2019 AT Video Creations