Connect with us

Actualitate

Ioana Constantin (PMP), despre bugetul Capitalei: Este un șantaj al USR PLUS la primar

Published

on

294 Ioana Constantin, rptv.ro

Ioana Constantin (PMP) consideră că neînțelegerile din alianță în privința bugetului Bucureștiului reprezintă continuarea unui conflict mai vechi, dintre Vlad Voiculescu și Nicușor Dan. ,,Ce face USR PLUS cu bugetul este un fel de șantaj la primar”, mai afirmă Ioana Constantin.

,,Tot acest scandal pe care îl văd astăzi bucureștenii și întreaga țară este o continuare a răfuielii dintre Vlad Voiculescu și Nicușor Dan. Ceea ce face astăzi USR-PLUS la votarea bugetului Capitalei este un fel de șantaj la primar. Practic, se blochează Primăria, activitatea sa și o serie de proiecte, doar pentru că au o nemulțumire punctuală legată de domeniul sănătății.
Viceprimarul în funcție, domnul Tomescu, este cel care duce mai departe această luptă a domnului Voiculescu. Condiționările pe care le pun USR- PLUS nu au legătură cu bugetul, ci cu dorința de a controla tot ce înseamnă sistem de sănătate în București, spitale și conducerile acestora.
USR-PLUS trebuie să înțeleagă că aici nu e vorba despre persoane și au această obligație față de bucureșteni – să dezbată, să negocieze și să voteze bugetul, nu să discute funcții, interese, atribuții, schimbări de conduceri de spitale.”, a scris Ioana Constantin (PMP), pe pagina sa de Facebook.

Vezi AICI și motivele pentru care consilierii USR PLUS nu au votat bugetul Capitalei.

Foto: Facebook Ioana Constantin

Copyright © 2019 AT Video Creations