Connect with us

Actualitate

Ioana Constantin (PMP): Clotilde Armand dezinformează! A redus curăţenia din Sectorul 1, NU tarifele plătite Romprest

Published

on

Ioana Constantin (PMP) o acuză pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, că dezinformează populaţia în privinţa contractului cu Romprest. „Clotilde Armand a redus curățenia în sectorul 1, nu tarifele plătite către Romprest!” a scris Ioana Constantin, într-o postare pe Facebook, însoţită de documente din cadrul Primăriei Sectorului 1 şi Prefecturii Capitalei.

„Clotilde Armand a redus curățenia în sectorul 1, nu tarifele plătite către Romprest!
Frecvențele se reduc cu 45%, nu tarifele cu jumătate, cum iar dezinformează primărița pe Facebook! În documentul de mai jos e foarte clară solicitarea primăriei către Romprest, se reduc programele, se ajustează, se reduce curățenia pentru că nu sunt bani. Concret, Primăria sector 1 cere prestarea unor programe reduse și invocă bugetul aprobat. Practic, primăria se roagă de Romprest. O reducere de 45% înseamnă curățenie doar 4 zile pe săptămână, Referindu-ne aici inclusiv la măturat, spălat străzi etc. Iar minuta de ieri, documentul al doilea în comentarii, arată exact că la înțelegerea asta s-a ajuns, acord încă nesemnat, deși nu asta anunță primărița. Era prea curat sectorul 1, nu-i așa?
Prin urmare, minciuna continuă! Nu e nicio luptă pentru a salva bani, e o luptă pentru a-și salva imaginea primărița. Și totuși, de ce au suportat locuitorii din sectorul 1 mormane de gunoi, gândaci, șobolani și un focar de infecție atâtea luni, dacă reduci la jumătate curățenia?
Clotilde Armand trebuie să spună public transparent si urgent:
1. De ce a fost nevoie de starea de alertă și cât ne-a costat?
2. De ce am plătit 3 operatori de salubritate și care a fost activitatea concretă a fiecăruia?
concret: Câte tone de gunoi au ridicat celelalte 2 firme? Câte tone a ridicat Brai Cata? Câte mașini a avut REBU sau a avut REBU mașini pentru a ridica gunoiul?
3. Cu regulamentul de salubritate cum rămâne, nu-l încălcați cumva prin această ”diminuare” cu 45% a frecvențelor stabilitate?
Să pui în pericol sănătatea oamenilor pentru imagine și pentru reglaje fine financiare, să introduci starea de alertă ca apoi să reduci la jumătate curățenia, asta e ticăloșie! Totul e minciună, dezinformare, omisiune, joc de imagine. Să vă fie rușine!
Sectorul 1 nu merita o asemenea umilință.
Adevărul învinge!”, a scris Ioana Constantin în postarea sa pe Facebook.

În răspunsul dat la comentariul unui internaut, Ioana Constantin a postat şi minuta întâlnirii dintre Primăria Sectorului 1 şi Compania Romprest, mediată de Instituţia Prefectului.

Documente: Facebook Ioana Constantin

Copyright © 2019 AT Video Creations