INUMAN: Copii obligați să poarte urzici în lenjeria intimă

  Doi soți asistenți sociali din Timiș și fiul lor au agresat și abuzat trei copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Cei trei au primit în total 24 de ani de închisoare, fiind acuzați de rele tratamente aplicate minorului și viol. Micuții au fost obligați să poarte urzici în lenjeria intimă.

  Este vorba despre trei frați, 2 fetițe de 6 și 10 ani și fratele lor de 12 ani, care în perioada 2016 – 2017 au fost încredințați acestei familii de asistenți maternali.

  Nu s-a știut nimic până la finalul anului 2020, când psihologul de la Direcția pentru Protecția Copilului din Timiș, discutând cu acești copii, și-a dat seama că fuseseră victimele unor abuzuri fizice și emoționale, inclusiv abuzuri sexuale.

  Copiii au povestit că, în perioada în care au fost la această familie, au fost obligați să poarte urzici în lenjeria intimă.

  Au fost bătuți peste mâini, gură și picioare, iar fetițele au spus că au fost inclusiv violate.

  Cei trei abuzatori au fost condamnați pentru rele tratamente aplicate minorului, iar bărbații, tatăl și fiul, inclusiv pentru viol.

  Femeia a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare, soțul ei a primit 9 ani și 4 luni de închisoare, iar fiul lor, în vârstă de 38 de ani, recidivist, a fost condamnat și el la 9 ani de închisoare cu executare.

  Cei 3 sunt în acest moment în penitenciar.

  Sursa foto: consultanta-psihologica.com

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI