Connect with us

Actualitate

Între prieteni. Daniel Constantin și-a băut cafeaua cu actorul din Titanic

Published

on

Încă un actor celebru s-a îndrăgostit iremediabil de România. De-a lungul vremii, multe vedete de la Hollywood ne-au călcat pragul. Cu unii ne-am întâlnit la conferinţe de presă şi cu alţii pur şi simplu s-a întâmplat să ne intersectăm pe stradă.

În timp ce multe pelicule stau pe loc din cauza pandemiei de coronavirus, unii regizori merg înainte  cu producțiile. Un moment oportun pentru ca vechile prietenii să renască și să subliniezi încă o dată, dacă mai era nevoie, frumusețea meleagurilor noastre, dar și pasiunea și talentul muncitorilor români. 

O amiciție de durată și amintiri de neuitat au reușit să-i aducă la aceeași masă pe doi vechi prieteni, Billy Zane și Daniel Constantin.

Vreme de câteva săptămâni, cel care în Titanic a jucat rolul lui Cal Hockley, logodnicul lui Rose, s-a aflat în România pentru turnarea unui nou film de Hollywood, pelicula „Rupture The Movie”. Zane a profitat din plin de această perioadă pentru a se reîntâlni cu oameni pe care îi îndrăgește foarte tare, după cum precizează chiar actorul pe pagina sa de Instagram.

Momentul a fost imortalizat și de deputatul PNL de Argeș, Daniel Constantin pe  pagina sa de socializare. Politicianul a petrecut momente frumoase alături de celebrul actor și a dezvăluit că au discutat foarte multe lucruri despre modul în care România ar putea beneficia în continuare de o dezvoltare fulminantă în plan cinematografic.

Aflat în plină campanie electorală, Daniel Constantin a reușit să îmbine utilul cu plăcutul și ce gură de oxigen mai bună în toată nebunia campaniei dacă nu o cafea bună alături de Billy Zane, cel care s-a declarat fascinat de resursele pe care țara noastră le pune la dispoziția industriei filmului străin.

După această întâlnire, cei doi au promis că vor face tot posibilul să se revadă pe viitor, în vremuri mai bune decât acestea și de ce nu, următoarea cafea să fie savurată ca un schimb de experiență pe platourile de filmare de la Hollywood.

William George “Billy” Zane este cunoscut mai ales datorită rolurilor sale din thriller-ul “Liniste apăsătoare” şi filmul cu supereroi “Fantoma”. Pe lângă asta, fanii şi-l amintesc şi din drama “Twin Peaks” şi “Titanic”.

Copyright © 2019 AT Video Creations