Connect with us

Actualitate

Intre ciocanele politicienilor si nicovala electorala

Published

on

Romania arata din ce in ce mai ….bine ? Teoretic .In afișe electorale împânzite de promisiuni neonorate de zeci de ani, “păzită” de o oștire de ciocane zâmbitoare, care mai de care șlefuite in ani de frecat nicovala puterii, printre partide care mai de care mai iubitoare de nație si viitorul ei. Toamna asta electorala are câteva elemente care analizate la rece ar trebui sa ne pună pe gânduri ,serios, daca nu vrem sa ne perpelim in arșița masurilor neomarxiste gândite de prese si nu ciocane in uzinele care studiază atent “încălzirea globala” si virusurile ucigașe. Cu posibile ajustări ale drepturilor omului in numele drepturilor oamenilor.
Localele de anul asta sunt intr-un singur tur. Dacă nu mergem la vot ,ne putem trezi ca vreun bătător de carne congelata o sa ne “asasineze” cu deciziile sale si ale acoliților de pripas, inteligente pe măsura CV-urilor cosmetizate, in următorii 4 ani. Voturile puține vor face diferențe mari. Si pe mine mă bătea gândul sa nu merg la vot, in scoli unde după 14 septembrie virusul ucigaș o sa danseze pe stampile mai ceva decât nuntașii pe o manea neaoșă Îmi si imaginez cum o sa fie dezinfectate buletinele noastre si cele de vot de vreun Dorel . O bomba biologica cu ceas. Probabil ca din acest motiv unii candidati au deschis deja șampania .Mă întreb ce or sa facă daca cu 2 zile înainte de alegeri o sa se descopere de competentul DSP ca școala unde mergem la vot trebuie închisă pentru sterilizare. Se deschide secția de vot in alta parte unde cei care deranjează băutorul de șampanie din acea circumscripție electorala vor rătăci drumul. Poate sunt eu prea pusa pe scenarii fanteziste dar experiența căpătată in 30 de ani de observat scena politica justifica suspiciuni rezonabile. Va spun încă odată. Acest model păgubos intr-un singur tur este o bomba cu ceas. Așa ca merg sa votez. Chiar daca pentru asta va trebui sa îmi achiziționez un costum de cosmonaut. Si o sa am grija sa nu îmi anulez votul cum spun ca or sa o facă mulți dintre amicii mei. Mai știu ca o sa votez diferit la primar si la consiliu. Ca sa nu le dau prea multa putere nici uneia dintre oștirile de ciocanele. Divide et impera. Pentru ca urmează parlamentarele si mulți dintre cei intrați in joc o fac nu pentru postul de primar. O fac pentru ca visează un fotoliu călduț si ferit in Parlament.
Nu o sa votez personaje despre care știu ca sunt marionete aruncate pe scena ca sa ofere circ, de către regizori împătimiți a jocurilor electorale. Nu o sa votez liste de consilieri fără un CV verificabil. Știu ca așa nu o sa am pre multe alternative la raft. Au avut grija parlamentarii cu pensii speciale pentru “inteligenta” cu care au făcut legile electorale , sa nu am de unde alege daca gândesc politic incorect.
Dar nu pot ei sa distrugă cat putem noi ăștia care nu merg cu turma, sa sădim in mințile acelora care nu sunt încă spălați pe creier. Râzând de ei

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations