Connect with us

Actualitate

Inconștiența unui fost edil confirmat cu Covid-19 atinge cote maxime, după ce acesta fuge din spital

Published

on

Scene halucinante au avut loc zilele trecute la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, unde era internat Marian Șefu, fostul primar al comunei Scrioaștea. Bărbatul confirmat cu Covid-19 a fugit din spital, deși asistentele au încercat să-l oprească, scrie Cronica de Teleorman.

Marian Șefu, fostul primar al comunei Scrioastea, a fost inefctat cu noul coronavirus și a fost internat la spitalul Caritas din Roșiorii de Vede până la primirea analizelor. Fostul edil a făcut un scandal monstru în unitatea medicală, spunând că nu vrea să rămână internat.

Două asistente s-au chinuit minute în șir să-l țină pe fostul edil în camera din spital. ”Vă rog să vă liniștiți! Mergeți la salon. Când vin rezultatele vă spunem. Mai, Marian, potolește-te! Înțelege, suntem oameni. Domnul Șefu, vă rugăm să vă liniștiți, ce naiba!”, spun asistentele pe filmarea publicată de  Cronica de Teleorman.

Efortul acestora a fost în zadar pentru că fostul primar a reușit să fugă. În drum, s-ar fi oprit la o farmacie, după care a aruncat cu medicamentele prin farmacie, fostul primar s-a urcat într-un taxi și a plecat acasă.

Reprezentanții IPJ Teleorman au declarat pentru Libertatea că se fac verificări în acest caz.

Copyright © 2019 AT Video Creations