Connect with us

Actualitate

Incident șocant în Capitală. Clotilde Armand a fost agresată în trafic

Published

on

Edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că a fost agresată, miercuri dimineață, în trafic. Într-o postare publicată pe pagina sa de acebook, Clotilde Armand scrie că un bărbat agresiv i-a lovit mașina de mai multe ori, ba chiar a încercat să îi deschidă portiera. 

Clotilde Armand spune că a reclamat incidentul la Poliție.

Ea sugerează că a fost victima unei încercări de intimidare a sa și spune că nu va ceda amenințărilor pe care le califică drept mafiote.

„În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, este mesjaul lui Clotilde Armand.

Ea a ajuns în urmă cu puțin timp la Primăria Sectorului 1, unde a făcut noi declarații legate de scandalul gunoaielor și a anunțat că nu este de acord cu propunerea firmei de salubriatte după discuția de mediere care a avut loc la Prefectura București.

Copyright © 2019 AT Video Creations