Connect with us

Actualitate

Incendiu puternic în centrul Capitalei, la una dintre cele mai cunoscute șaormerii. S-a intervenit cu 14 mașini de stingere

Published

on

284 incendiu Dristor kebap, rptv.ro

Un incendiu puternic a cuprins, miercuri, în toiul nopții, un restaurant aflat pe Bulevardul Cantemir din București, în apropiere de Liceul ,,Gheorghe Șincai”. Flăcările s-au întins pe o suprafață de 400 de mp. Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale de stingere. Două persoane, angajate ale restaurantului, au fost intoxicate cu fum.

,,Pompierii ISU B-IF au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din bd. Cantemir. Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât și la exterior, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de 400 mp.
Au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului și pentru evacuarea locatarilor din 2 blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant. Au acționat 14 autospeciale de stingere, 3 autoscări, SMURD, descarcerare. În urma evenimentului, a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat și o femeie), angajați ai restaurantului, ca urmare a expunerii la monoxid de carbon.”, potrivit ISU București – Ilfov.

Foto: captură YouTube

Copyright © 2019 AT Video Creations