Connect with us

Actualitate

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic, Maramureș. 71 de pacienți au fost evacuați până la stingerea incendiului

Published

on

Un inceniu s-a produs luni dimineață la etajul 3 al Spitalului de Psihiatrie din orașului Cavnic, judeţul Maramureş. La faţa locului au fost trimise trei autoutilitare cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj de prim-ajutor EPA SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș. 71 de pacienţi au fost evacuaţi pe parcursul intervenţiei.

,,Din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, incendiul s-a manifestat într-o baie de la etajul al treilea al clădirii și a fost lichidat. În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime. În total, au fost evacuați 71 de pacienți. După ventilarea spațiilor, pacienții au revenit în saloane.”, a transmis Ministerul Sănătății.

Pompierii au reuşit să localizeze şi să lichideze flăcările. Pacienţii au fost duşi înapoi în saloare după ce încăperile au fost aerisite. Potrivit ISU Maramureş, nimeni nu a fost rănit în incendiul de la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic.

Copyright © 2019 AT Video Creations