Connect with us

Actualitate

Incendiu la o hală de producţie a polistirenului, în Dâmboviţa! A fost emis mesaj Ro-Alert

Published

on

Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineaţă, la o hală de producţie de polistiren din localitatea Mija, Comuna I L Caragiale, judeţul Dâmboviţa. Flăcările s-au extins pe aproximativ 400 de metri pătraţi. Din cauza degajărilor mari de fum, a fost emis mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populaţiei.

Acolo au fost trimise, de la Detaşametul Moreni, 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 ambulanţă SMURD şi de la Detaşamentul Târgovişte 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă şi 1 autospecială de intervenţie cu apă.

„Sosiţi la locul incendiului pompierii au constatat ca focul se manifestă în interiorul halei de producţie, pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp cu degajări mari de fum. Incendiul este localizat şi se acţionează pentru lichidarea acestuia. Nu sunt înregistrate victime”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populaţia din zonă, căreia i se recomandă închiderea geamurilor, a ferestrelor şi oprirea aparatelor de climatizare şi ventilaţie.

Foto: ISU Dâmboviţa

Copyright © 2019 AT Video Creations