Connect with us

Politica

Încă un parlamentar AUR e la un pas de excludere

Published

on

Nici nu s-a răcit scandalul excluderii Dianei Şoşoacă şi a lui Mihai Lasca din grupurile parlamentare ale AUR (Alianţa pentru Unirea Românilor), că un alt parlamentar al formaţiunii a ajuns pe făraş. Este vorba despre deputatul Mircia Chelaru, ales în circumscripţia electorală nr. 3 Argeş.

Potrivit unor surse politice, situaţia lui Chelaru va fi discutată luni, iar parlamentarul va activa, de săptămâna viitoare, ca independent.

Mircia Chelaru a fost şef al Statului Major al Armatei Române în anul 2000. Un an mai târziu, a fost trecut în rezervă, la câteva zile după ce a participat, ca militar activ, la o comemorare controversată a fostului mareşal Ion Antonescu. ,,Nici un evreu din România nu a luat drumul lagărelor naziste” afirma atunci Mircia Chelaru.

În 2015, Mircia Chelaru a fost condamnat într-un dosar privind modul în care zeci de generali şi colonei şi-au cumpărat locuinţele de serviciu. Printre aceştia s-a aflat şi fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu. Judecătorii au stabilit pentru Chelaru o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare.

Copyright © 2019 AT Video Creations