Impact nimicitor în Suceava: O femeie a fost ucisă pe calea ferată. Maşina în care se afla a fost izbită în plin de un tren de călători

  Un accident deosebit de grav a avut loc sâmbătă dimineață la o trecere la nivel cu calea ferată din Brăiești, comuna Cornu Luncii. O femeie de aproximativ 40 de ani a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren de persoane.

  La fața locului, ISU Suceava a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

  „Este vorba despre o coliziune între un tren de persoane şi un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localităţii Brăieşti din comuna Cornu Luncii. Au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD. În urma evenimentului s-a înregistrat o victimă, o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani care se afla în autoturism. Din nefericire, aceasta avea leziuni incompatibile cu viaţa. În tren se aflau 32 de persoane care au fost evaluate de către paramedici, însă niciuna nu a necesitat îngrijiri medicale. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilire împrejurărilor acestui eveniment nefericit”, a transmis Căpitan Alin Găleată – purtător de cuvânt ISU Suceava.

  Sursa foto: ISU Suceava

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI