Connect with us

Actualitate

iMapp Bucharest 2021, evenimentul care luminează sâmbătă Palatul Parlamentului

Published

on

Cel mai mare eveniment de new media art din România și în top 3 concursuri de video mapping la nivel internațional, iMapp Bucharest 2021, se întoarce în acest week end la București.

Evenimentul va începe la ora 17:00, accesul este gratuit, dar toți participanții trebuie să respecte reguli clase impuse de organizatori.

CUPRINS: Cine participă la iMapp Bucharest 2021?

Darklight Studio, Jonas Denzel Flightgraf, Li Cheng, Dies, Michele Pusceddu R

Reguli speciale și mască obligatorie : Mai multe obiecte sunt interzise

Zonă specială de Food Trucks

La ediția din acest an șase echipe internaționale, premiate la festivaluri de renume din Germania, Japonia, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Ungaria și România își vor disputa titlul iMapp Bucharest 2021.

Lucrările acestora vor fi proiectate pe fațada Palatului Parlamentului de 23.000 mp. În deschiderea evenimentului, pe scena din Piața Constituției va mixa DJ CS84 și va concerta trupa Subcarpați.

A șaptea ediție a evenimentului are tema „The Show Must Go On”, iar conform organizatorilor „prezintă domenii de impact în societatea contemporană (artă, muzică, sportul, educația și turismul), care au capacitatea de a se reinventa și de a asigura efervescența și dinamismul unei vieți care ne-a lipsit tuturor atât de mult”.

Copyright © 2019 AT Video Creations