Connect with us

Actualitate

Ilan Laufer: candidez deoarece m-am săturat de minciună

Published

on


Din ce în ce mai mulți candidați pentru Primăria Generală a Capitalei.Un nou pretendent  și-a făcut candidatura publică. Este vorba despre nimeni altul decât fostul Ministru pentru Mediu de Afaceri, Ilan Laufer.
Tânărul în vârstă  37 de ani este unul dintre cei mai ambițioși antreprenori, având atât proiecte în mediul privat dar și în cadrul administrației publice.
Acesta este determinat să câștige scaunul Primăriei Generale: „candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată şi cu viziune antreprenorială care vrea şi este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea şi clasa politică actuală” a declarat proaspătul înscris în cursa alegerilor pe pagina sa oficială de Facebook.

Se poate observa cu ochiul liber faptul că vor fi niște alegeri strânse având în vedere că toți cei care sunt în cursa pentru funcția de primar general sunt candidați feroce.

Copyright © 2019 AT Video Creations