IAȘI: Patru muncitori au fost spulberați de o șoferiță beată. Femeia ar fi făcut drifturi într-o parcare, înainte de tragedie

  Impact devastator în noaptea de joi spre vineri, în municipiul Iași! Patru muncitori care lucrau la canalizare au sfârșit tragic după ce o șoferiță i-a spulberat. Adina Iuliana Ghervase, de 38 de ani, din Valea Lupului, ar fi făcut drifturi şi ar fi gonit cu mult peste limita legală înainte să piardă controlul volanului şi să facă prăpăd pe şosea. 

  Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional!

  Tragedia s-a petrecut pe şoseaua Păcurari, în jurul orei 01:00. După ce a băut bine, femeia s-a urcat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, pentru experienţe pline de adrenalină. După câteva minute, însă, cu reflexele moarte din pricina alcoolului, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat în plin într-o echipă de muncitori care săpau un canal în apropiere. 

  Întreaga scenă a fost suprinsă de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Pe imagini se vede cum autoturismul, scăpat de sub control, ajunge pe trotuar şi loveşte un gard, după care este proiectat spre şosea, unde îi spulberă, pur şi simplu, pe muncitorii care lucrau la canalizare.

  „Echipajele de intervenție au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanță a traficului rutier și a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului. În urma evenimentului au rezultat opt victime dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași. 

  După ce a fost scoasă din maşină, femeia a primit primele îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital. Etilotestul a confirmat şi bănuielile martorilor: 0,42 mg de alcool pur în aerul expirat. 

  Oamenii legii au deschis un dosar penal şi, cel mai probabil, o vor audia vineri pe şoferiţa teribilistă. Pentru fapta sa, femeia riscă să ajungă după gratii.

  Sursa foto: observatornews.ro

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI