Connect with us

Actualitate

Horia Grigorescu: Digitalizarea Poștei Române, o provocare pe care vrem să o ducem la bun sfârșit

Published

on

106 Horia Grigorescu digitalizare rptv.ro

Directorul Poștei Române, Horia Grigorescu, a anunțat că digitalizarea este unul dintre planurile esențiale pentru transformarea instituției pe care o conduce. Acesta a explicat că prin implementarea unui astfel de proiect, compania națională poștală va deveni un lider important pe piața serviciilor pe care le oferă, unde există competiție pe fiecare palier.

„Digitalizarea, pentru noi, înseamnă o infrastructură hardware modernă, pe care să putem să ne desfășurăm activitatea. De aceea, mă bucur să anunț faptul că Poșta Română are ridicată procedura pentru achiziția a 3.500 de calculatoare și 700 de laptopuri prin care vom îmbunătăți foarte mult interacțiunea din oficiile poștale cu clienții”, a transmis directorul Poștei Române.

Horia Grigorescu a dat un exemplu de situație cu care s-au confruntat, de multe ori, clienții companiei.

„Știți acele momente jenante în care colegii din Poșta Română care își desfășoară activitatea într-un oficiu poștal au în față o coadă de 10 clienți care, pe bună dreptate, așteaptă să fie serviți cât mai repede, însă din păcate angajații Poștei nu au avut uneltele necesare la dispoziție pentru a putea să livreze într-un timp mult mai scurt și mult mai eficient serviciile respective.”, a explicat șeful Poștei.

Odată cu această investiție, se vor realiza investiții și în servere moderne și în digitalizarea fluxurilor.

„Am trimis invitații către cei mai mari furnizori de servicii IT integrate, și naționali, și internaționali, astfel încât să avem o discuție constructivă cu oamenii care au expertiză în domeniu, noi să putem să culegem acel know how esențial pentru noi și să demarăm în cursul acestui an și procedura de digitalizare inclusiv a fluxurilor, a modelului de business și a transpunerii în fiecare linie de activitate pe care le desfășurăm”, a precizat directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu.

Copyright © 2019 AT Video Creations