Connect with us

Actualitate

Guvern: OUG pentru renunțarea la contractele în parteneriat public-privat pentru autostrăzile Comarnic-Brașov și Târgu Neamț-Iași

Published

on

Guvernul pregătește o ordonanță de urgență pentru renunțarea la contractele în parteneriat public-privat pentru autostrăzile Comarnic-Brașov și Târgu Neamț-Iași, încheiate de Comisia de strategie și prognoză în timpul guvernării Dăncilă.

Șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a propus introducerea pe ordinea de zi a ședinței de joi a Guvernului această ordonanță de urgență.

„Vorbim de alte inginerii marca Vâlcov. Propunem să anulăm procedurile de contractare a investițiilor în PPP încheiate de Comisia de strategie și prognoză pentru autostrăzile Comarnic-Brașov și Târgu Neamț-Iași”, a spus Dancă.

Premierul Ludovic Orban a precizat că acceptă introducerea proiectului de OUG pe ordinea de zi, însă nu va fi adoptată astăzi, pentru că vrea ca împreună cu miniștrii care au astfel de proiecte în mod natural să fie stabilit clar care e planul de acțiune pe fiecare dintre proiecte.

Copyright © 2019 AT Video Creations