Connect with us

Actualitate

Graffiti, pe școala nr. 136 din Prelungirea Ferentari. Primarul Piedone: Trebuie să găsim lucruri care să îi inspire pe copii

Published

on

076 Grafitti scoala sectorul 5, facebook Cristian Popescu Piedone rptv.ro

Un perete al Școlii Gimnaziale nr. 136 din Prelungirea Ferentari, din sectorul 5 al Capitalei, a fost acoperit cu graffiti. Desenul ilustrează un copil în timp ce citește o carte, care reprezintă un izvor de cunoștințe noi pentru dezvoltarea sa armonioasă. ” Trebuie să găsim lucruri care să îi inspire pe copii și să îi facă să revină cu drag la școală”, a transmis primarul Cristian Popescu Piedone, într-o postare pe Facebook.

„Susțin orice demers care transformă școală într-un mediu atractiv pentru copii. Educația este prioritară pentru instituția pe care o conduc, motiv pentru care am fost de acord cu inițiativa Asociației Teach for Romania, aceea de a realiza un grafitti pe peretele lateral al Școlii Gimnaziale nr. 136 din Prelungirea Ferentari.
Trebuie să le oferim copiilor toate condițiile pentru a învăța, să găsim lucruri care să îi inspire și care să îi facă să revină cu drag la școală. Chiar dacă pot părea lucruri mici, astfel de inițiative sunt benefice pentru elevi. Vom colabora și pe viitor cu Asociația Teach for Romania, pentru că vrem să avem educație de calitate în Sectorul 5 și să prevenim abandonul școlar.”, a scris Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook Cristian Popescu Piedone

Copyright © 2019 AT Video Creations