Connect with us

Actualitate

Giurgiu: Steaua Dunării a ars din temelii. Au fost evacuate 55 de persoane

Published

on

UPDATE Potrivit ISU Giurgiu, cauza producerii incendiului care s-a manifestat violent la o anexă, a umplut de fum toate etajele hotelului Steaua Dunării din municipiul Giurgiu şi a dus la evacuarea tuturor celor care se aflau în hotel în noaptea de luni spre marţi este un scurtcircuit electric. De asemenea, autoritățile au anunțat că în momentul incendiului în hotel se aflau 55 de persoane, care au fost evacuate.

Cel mai mare hotel din Giurgiu a fost cuprins de flăcări. Pompierii au intervenit să stingă incendiul care a izbucnit, luni seară, la Steaua Dunării. Focul a pornit la una din anexele din spatele imobilului.

La fața locului au fost mobilizate mai multe mașini de intervenție, una de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și 2 ambulanțe SAJ.

Autoritățile transmis că au fost evacuate, până în acest moment, 10 persoane, toate conștiente și cooperante. Evacuarea acestora a fost necesară din cauza degajărilor mari de fum cauzate de masele de plastice și textile care ardeau. Nicio persoană nu a fost transportată la spital.

Copyright © 2019 AT Video Creations