Connect with us

Actualitate

Gîdei Laurențiu Viorel declarație despre Programul de Guvernare PNL – UDMR – Ciucă

Published

on

Invitat în cadrul emisiunii 100% de pe Realitatea Plus, deputatul PSD, Gîdei Laurențiu Viorel, și-a spus părerea elocvent față de programul de guvernare.

Acesta acuză ca programul de guvernare introduce niște măsuri imediate, dar în fapt soluțiile pe care vor să le aplice nu sunt cele mai eficinte, deși România se află „într-o prăpastie” de doi ani de zile.

„De doi ani de zile avem o guvernare de dreapta care a dus România într-o prăpastie, asta-i clar pentru toată lumea. Dar astăzi, am primit programul de guvernare pe care domnul Ciucă l-a depus la Parlament împreună cu lista pentru ministri și ce să vezi acolo…(…) pune niște chestii în care termenul este imediat adică doua săptămâni, o săptămână, trei săptămâni, o lună. ”

Invitatul își declară surprinderea față de faptul că propunerea ministrului desemnat, Nicolae Ciucă vine cu un Guvern de parcă s-ar fi găsit soluțiile pentru măsurile care trebuiesc luate urgent pentru combaterea pandemiei și efectele acestui virus: „Ca și când până acum țara o guverna nu știu cine și ei vin acum cu un Guvern în care au găsit soluțiile și vor să le aplice.”

Copyright © 2019 AT Video Creations