Connect with us

Actualitate

Ghinea, PROVOCARE cu demisiile pe masă pentru Ciolacu, pe tema PNRR. Ciolacu îi răspunde în „penenereză”: Pleacă acasă!

Published

on

116 Ghinea si Ciolacu 2 rptv.ro

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, îi lansează o provocare cu demisiile pe masă președintelui PSD, Marcel Ciolacu. Ghinea a anunțat că va demisiona dacă Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) nu va fi aprobat de Comisia Europeană. Iar în situația în care propunerea României va fi acceptată, îi cere lui Ciolacu să renunțe la șefia PSD. Mesajul ministrului vine după ce liderul social democrat a susținut că PNRR nu va fi aprobat.

„La fiecare dialog cu Comisia, PSD are un atac de panică trucat. E cazul să se liniştească. Dar, ca să scăpăm de emoţii, fac o propunere lui Marcel Ciolacu. Marcele, eu zic că PNRR va fi aprobat de către Comisia Europeană. Anunţi a patra oară că a fost deja respins (înainte de evaluare). Această comedie politică poate fi uşor rezolvată. Îţi propun următorul pariu: Dacă PNRR nu va fi aprobat de către Comisia Europeană, eu îmi dau demisia. Dacă va fi aprobat de către Comisie, tu îţi dai demisia din funcţia de preşedinte PSD. Termen: 30 septembrie 2021. Te ţine? „, a scris Cristian Ghinea, pe pagina sa de Facebook.

Replica liderului PSD nu a întârziat.

„Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că ești un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?! Cristian, Comisia Europeană a avut timp – în doar 4 ZILE! – să-ți citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. FĂRĂ SĂ-L CITEȘTI! Au citit și s-au crucit! Cristian, nu ți-a fost rușine să ieși la televizor, acum două zile, și să minți nonșalant că totul e ok, deși știai foarte bine ce observații devastatoare ai primit de la Comisia Europeană??! Cristian, TU ești un dezastru! ZERO! Cum să îți spun în ”penerereză” ca să înțelegi și tu: PLEACĂ ACASĂ!!!!” a răspuns Marcel Ciolacu, tot pe Facebook.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că PNRR a fost ”pulverizat” de Comisia Europeană. Președintele social democrat s-a referit la faptul că anumite companii au făcut unele documente din PNRR pentru a beneficia direct de bani, ceea ce a catalogat drept infracţiune.

Copyright © 2019 AT Video Creations