Connect with us

Actualitate

Gafă monumentală la IPJ Suceava! I-au desenat unui profesor o mască pe faţă, într-o fotografie trimisă presei, în urma unor acţiuni care au vizat şi respectarea măsurilor din pandemie

Published

on

O mască a fost desenată pe faţa unui cadru didactic, într-o fotografie pe care IPJ Suceava a trimis-o presei, împreună cu un comunicat privind activităţi de prevenire a delicvenţei juvenile. În imaginea realizată într-o clasă, elevii şi o reprezentantă a poliţiei apar cu mască, iar profesorul era singurul care nu purta, relatează roeducatia.ro.

Fotografia modificată, trimisă presei de IPJ Suceava

Fotografia a fost modificată, iar pe faţa cadrului didactic a fost adăugată o pată neagră, care să semene cu o mască de protecţie.

Imaginea a fost trimisă presei, vineri, împreună cu un comunicat care anunţa că peste o mie de elevi au beneficiat de activități de prevenire a delincvenței juvenile în cadrul unei acțiuni realizate de Biroul Siguranță Școlară din cadrul instituției. Activitățile au avut loc în licee și colegii sucevene, din mediul rural și urban. Comunicatul mai arată că acţiunile au vizat şi ,,monitorizarea și promovarea modului de respectare a a legislației în contextul pandemiei generate de virusul SARS-CoV-2“, mai scrie site-ul roeducatia.ro.

Copyright © 2019 AT Video Creations