Connect with us

Actualitate

Gabriel Mutu la emisiunea Subiectiv

Published

on

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a fost prezent aseară la emisiunea „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu. Pandemie, controverse politice, racolare de loialitate și multe altele au fost subiectul unei ediții antrenante la Antena 3.

În prima parte a emisiunii s-a discutat strict pe tema pandemiei de COVID-19, iar invitații au punctat în mod special gestul manelistului Florin Salam de a umbla cu masca în mod greșit, dar și circul făcut la priveghiul interlopului Pian. Cei din platou au fost în unanimitate de acord că interpretul ar fi trebuit carantinat de urgență, dat fiind că există suspiciuni de COVID-19 în familia sa, insistându-se asupra lipsei de acțiune din partea autorităților competente, în speță Ministerul Sănătăți și Ministerul de Interne. Edilul Sectorului 6 a punctat foarte clar și concis lipsa campaniilor reale, care să-i învețe pe oameni cum se transmite virusul, cum te poți proteja, cum se poartă masca în mod corespunzător și care sunt atribuțiile fiecărei instituții din România în prevenirea răspândirii coronavirusului.

A doua parte a emisiunii a urmărit tema spinoasă și controversată a ”racolării primarilor” de către liberari prin diverse mijloace. Gabriel Mutu a expus în premieră tacticile murdare ale liberalilor, care nu sunt în stare să-și continue guvernarea fără a acapara în tabăra lor politicieni PSD. Mai mult, edilul Sectorului 6, spune că PNL-ul a demarat un „șantaj ordinar”, aducând în discuție vechi cazuri când primari mai slabi de caracter au căzut în plasa liberalilor. Afirmațiile primarului Mutu au fost susține de doi colegi, astfel primarul comunei Blejești, Narcis Pietreanu, alături de primarul din Videle, Nicolaie Bădănoiu, au intervenit telefonic pentru a își exprima părerea și pentru a clarifica pe alocuri situația.

„Am depus un jurământ de loialitate, am jurat cu mâna pe Biblie, sunt mândru de tot ceea ce am realizat atât pentru comună, cât și pentru oamenii mei. Am trecut prin situații din astea.
Mi s-au propus 7 miliarde de euro pentru a candida din partea liberalilor, nu vreau să dau nume” , a declarat Narcis Pietreanu, subliniind că a refuzat oferta.

„Mi s-a propus să fiu candidatul PNL-ului, am refuzat vehemet, pe mine lucrurile astea nu m-au impresionat niciodată. Îmi doresc foarte mult că cetățenii mei să nu aibă de suferit”, a relatat Nicolaie Bădănoiu, primarul din Videle.

În numele liberarilor a intervenit un reprezentant pentru a le spăla onoarea., care a evidențiat că PSD-ul caută strategii vechi de deturnare a adevărului: „Se vorbește de un scenariu vechi, domnul primar putea să refuze sau să fie de acord. Dacă vi s-a propus să candidați pentru noi înseamnă ca sunteți un om valoros”, a mai spus acesta în mod ironic.

Emisiunea își propune să reia astfel de dezbateri și în ediția următoare.

Copyright © 2019 AT Video Creations