Connect with us

Actualitate

Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la congresul PNL

Published

on

255 Florin Citu radio guerrilla rptv.ro

Prim-ministrul Florin Cîțu spus că va cadida pentru o funcție, în congresul PNL. Acesta nu a decis, însă, dacă va intra în lupta pentru președinția Partidului Național Liberal. Invitat într-o emisiune la Radio Guerrilla, șeful Guvernului a explicat care este obiectivul pentru următorii ani.

,,Această guvernare are rolul de a asigura că vom guverna România cel puțin 8 ani de zile. Liberalii vor fi la guvernare 8 ani de zile. De asta fac aceste reforme astăzi, pentru a ne asigura Guvernarea cel puțin 8 an de zile (…) După 30 de ani de socialism cu față umană și 45 de ani de comunism, este nevoie de cel puțin 8 ani de liberalism. (…).
Ar trebui să avem congres, s-a anunțat săptămâna trecută că va fi. Este loc pentru toată lumea, toți avem loc. Nu am stabilit dacă voi candida. Eu am spus că experiența mea acumulată, premier, ministru Finanțelor, parlamentar, poate contribui la dezvoltarea sau ca PNL să rămână un partid important în perioada următoare. Bineînțeles că voi candida la o funcție la Congres”, a spus Florin Cîțu, la Radio Guerrilla.

Foto: Radio Guerrilla

Copyright © 2019 AT Video Creations