Connect with us

Actualitate

Florin Cîțu: Restaurantele și hotelurile ar putea fi deschise la 100% din capacitate pentru persoanele vaccinate, de la 1 iunie

Published

on

45 Florin Citu, rptv.ro

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat, marți, că de la 1 iunie restaurantele și hotelurile ar putea fi deschise la 100% din capacitate pentru persoanele vaccinate. Mai mult, dacă se atinge obiectivul de vaccinare pe care l-a anunțat recent, masca nu va mai fi obligatorie pe plajă sau la munte.

,,Dacă ajungem la 5 milioane persoane vaccinate la 1 iunie, sunt câteva lucruri pentru sezonul estival: fără mască pe plajă, în drumeții la munte și facilități pentru persoanele vaccinate – restaurante care pot să ajungă cu capacitate 100% pentru persoane vaccinate sau hoteluri la mare cu capacitate 100% pentru persoane vaccinate.”, a declarat, marți, prim-ministrul Florin Cîțu.

Premierul a afirmat că se vede clar că accelerarea campaniei de vaccinare a avut un efect pozitiv și numărul persoanelor infectate cu coronavirus scade pentru că a crescut numărul persoanelor vaccinate. ,,Singura soluție de a scăpa de pandemie este vaccinarea”, a subliniat Florin Cîțu.

Premierul a precizat că toate măsurile vor fi discutate în Comitetul pentru revenirea la normalitate de la 1 iunie.

Copyright © 2019 AT Video Creations