Connect with us

Actualitate

Florin Cîțu: Mă înscriu în competiția pentru șefia PNL. I-am spus lui Ludovic Orban că voi câștiga

Published

on

305 Florin Citu, anunt candidatura la sefia PNL rptv.ro

Prim-ministrul Florin Cîțu a luat decizia de a candida pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. „Partidul are nevoie de un suflu nou. Vă invit pe toți să fiți parte din echipa câștigătoare”, a spus Cîțu, duminică. Premierul a făcut anunțul la sediul PNL, alături de o serie de lideri liberali și miniștri.

„Am decis să mă înscriu în competiţia pentru preşedinţia Partidului Naţional Liberal. Vă mulţumesc că sunteţi azi alături de mine, când fac acest anunţ important pentru partid, pentru România şi pentru mine. Le mulţumesc şi liderilor politici puternici din PNL care au crezut în mine din primul moment în care m-am înscris în partid şi care şi astăzi mă susţin şi fac parte din echipa mea. (…) Voi câștiga, nu există altă variantă. Vă invit pe toți să fiți parte din echipa câștigătoare. Am avut o discuție cu Ludovic Orban și i-am spus că voi câștiga. (…) PNL are nevoie de un suflu nou, să ducă mai departe principiile liberale” , a declarat Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă.

Florin Cîțu a vorbit și despre intrarea sa în politică, în 2016.

„Liberal convins, singura variantă pentru mine a fost PNL. Sunt liberal convins, un om care am trăit toată viaţa după principiile liberale. Le-am aplicat, le-am respectat, oriunde am muncit în lumea asta. Ştiţi foarte bine că doar liberalismul salvează România”, a mai spus Florin Cîțu, înaintea ședinței Consiliului Național al PNL, în care va fi stabilită data congesului, programat să aibă loc pe 25 septembrie.

Copyright © 2019 AT Video Creations