Florin Cîțu critică deschiderea PNL și PSD pentru candidaturi comune

Florin Cîțu critică deschiderea PNL și PSD pentru candidaturi comune

de Alina T
0 comment
candidaturi comune

Fostul premier și senator PNL, Florin Cîțu, a exprimat miercuri la B1TV rezervele sale privind decizia PNL și PSD de a explora posibilitatea de candidaturi comune la alegeri. Cîțu a declarat că îi pare “ceva în neregulă” cu această inițiativă și a subliniat că PNL a luat deja hotărârea să candideze singur în toate etapele alegerilor din acest an, după o ședință recentă la Sinaia.

Foarte ciudat ar fi acum să le spunem alegătorilor că ne-am răzgândit“, a subliniat Cîțu, arătând că o schimbare de direcție înainte de alegeri reprezintă un risc major pentru PNL. Fostul premier a adăugat că conducerea restrânsă a partidului are o strategie bine conturată și își va asuma atât campania cât și rezultatele strategiei sale.

Cîțu a argumentat că ideea de a candida pe liste comune PSD-PNL este în contradicție cu experiența politică, menționând că, în politică, “1 plus 1 nu fac 2“. A subliniat că orice sondaj relevă că principala preocupare a românilor este creșterea prețurilor adăugând că în afara creșterii taxelor, nu vede alte măsuri care să conducă la reducerea prețurilor.

Citește și despre

VIDEO Rareș Bogdan : Preşedinţii PNL şi PSD vor anunţa, după şedinţele interne ale partidelor, un proiect important

Criticând posibila susținere a unui candidat comun la Primăria Capitalei, Cîțu a sugerat că acest lucru ar însemna că PNL “a vândut meciul” și că ar exista un schimb de sprijin pentru prezidențiale. “Eu nu cred că PSD va susține un candidat la București fără ceva la schimb”, a concluzionat fostul premier.

Ne găsiț și pe Facebook 

You may also like

Lasă un comentariu

RPTV - Sursa ta de stiri de incredere.

Copyright © 2023 RPTV