Fiul lui Cristian Popescu Piedone și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 5

  Susținătorii primarului Cristian Popescu Piedone au organizat duminică un miting în fața Penitenciarului Rahova. Cu această ocazie, fiul lui, deputatul Vlad Popescu, a anunțat că intenționează să candideze la Primăria Sectorului 5, în locul tatălui său, luându-și angajamentul să facă tot posibilul pentru a-i continua proiectele de la Primărie.

  „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi în fața penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (n.r. – susținerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubește. Noi îl iubim în continuare și vom fi lângă el non-stop.

  Ne-a spus (n.r. – Popescu Piedone) să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe.

  (…) Tatăl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, îi va face dreptate. Odată și odată, tot va ieși adevărul la iveală”, a declarat Vlad Popescu pentru un post național de televiziune.

  Magistrații Curții de Apel București au decis joi pedepsele pentru inculpații în Dosarul „Colectiv”. În mare parte este vorba de pedepse înjumătățite față de decizia din fond.

  Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a fost condamnat la 4 ani, față de 8 ani și 6 luni cât a fost pedeapsa pe fond.

  Joi seara, Piedone a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

  Sursa foto: cetateanul.net

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI