Connect with us

Actualitate

Firea lovește în cei mai slabi: Suspendă plățile pentru adulții cu handicap

Published

on

I-a sedus și i-a abandonat. Primăria Capitalei anunță că amână plata stimulentului pentru persoanele adulte cu handicap ”pentru lunile următoare, în funcție de evoluția răspândirii coronavirusului”. În luna martie, beneficiarii acestui ajutor vor primi doar restanța din luna decembrie, de 260 lei, când pandemia nu se declanșase oficial în România.

”Primăria Capitalei se află în linia întâi a luptei pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, prin numeroase direcții de acțiune. Astfel, o mare parte din resursele financiare pentru luna martie au fost redirecționate către aprovizionarea spitalelor și asigurarea protecției personalului medical, pentru asigurarea unei mese calde pentru persoanele cele mai expuse riscului de marginalizare socială, precum bătrânii de peste 65 de ani și oamenii străzii și asigurarea serviciilor edilitare”, transmite Primăria Capitalei.

În cursul anului 2019, Primăria Generală a cheltuit aproximativ 4 milioane de euro pentru reclame la televiziunile de știri, a dezvăluit recent USR.

Copyright © 2019 AT Video Creations