Connect with us

Actualitate

Firea: atacuri și promisiuni populiste

Published

on

Preacucernica primăriță a Capitalei a lansat atacuri suburbane la adresa premierului Orban. Gabriela Firea își justifică limbajul prin faptul că primul ministru ar fi atacat-o în timp ce era la biserică. Acum reia promisiunea construcției unui mega spital în zona Pipera, care trenează de doi ani.

Timp de trei ani, Gabriela Firea a fost preocupată de voucherele acordate după bunul său plac bucureștenilor, în special membrilor PSD. Acum s-a luat în gură cu noul premier, Ludovic Orban pe tema furnizării agentului termic în Capitală. Intrată în campanie electorală, Firea reia tema construcției unui mega spital, care ar urma să înceapă în martie 2020, pe terenul unei autobaze, nu el SRTV, așa cum spunea când voia să argumenteze întârzierea.

La Antena 3, Firea a trecut la atacuri josnice la adresa lui Orban spunând că atunci când era viceprimar făcea chefuri cu băutură în birou. Sotia primarului din Voluntari l-a mai acuzat pe premier că plătește o parte a presei să facă investigații despre ea. ”Pentru mine, Orban este egal cu Dragnea”, a punctat Firea.

”A spus că are un singur obiectiv, nu acela de a face ceva bun pentru țară, pentru români, ci acela de a schimba primarul general. A declanșat jihadul împotriva mea, le-a spus celor apropiați că, dacă vor să se remarce, să mă atace pe mine. Se întâlnește cu tot felul de persoane, mai mult sau mai puțin oficiale și ortodoxe aceste întâlniri, unele care n-ar trebui să aibă loc, spunând că în sondaje arată că eu nu pot să fiu schimbată decât dacă mi se vor face dosare, dacă mă bagă la pușcărie. Discută cu tot felul de jurnaliști de investigații, să scormonească, să inventeze ceva în legătură cu mine, doar, doar vor schimba opțiunea bucureștenilor. Încearcă să racoleze oameni din echipa mea, încearcă să schimbe majoritatea din Consiliul General, încearcă să mituiască o parte a presei pentru a scrie lucruri neadevărate împotriva mea.

Eram la slujba de duminică de dimineață când telefonul mi-a explodat, cu mesaje de la jurnaliști care îmi cereau o reacție. În loc, ca un bun creștin, să meargă la biserică, el lansa atacuri. Pe când era viceprimar stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale și văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depășească acel nivel. Eu sunt dispusă să discut cu el concret, pe legislație, pe proiecte. El nu vine pentru că nu cunoaște, este un neprofesionist și o dovedește zi de zi.

A spus că ”cine seamănă vânt culege furtună”. Să înțeleg că atunci când mă certam cu domnul Dragnea pentru că mi-a tăiat din buget era de partea mea? El acum se poartă exact ca Liviu Dragnea. Pentru mine, Orban este egal cu Dragnea.

Țeviile RADET nu se repară nici cu whiskey, nici cu cântări la mandolină. Asta a făcut când era viceprimar, asta a făcut și la Guvern, când am ajuns în mandatul lui Isărescu.

Ei sunt în stare să inventeze orice dosar. Ați văzut și cum a fost cu domnul Barna, pe care l-au scos din cursă. Dar, asta nu înseamnă că este real. Domnul Orban nu a făcut nimic pentru bucureșteni, mă îndoiesc că poate face ceva pentru români. Cu băutură și cu mandolină nu se poate face nimic. Așa mi-au spus toți cei care au lucrat cu el.”, a afirmat Gabriela Firea, în direct la Antena 3.

În urma acestor declarații, CNCD s-a autosesizat și o acuză de rasism.

Copyright © 2019 AT Video Creations