Connect with us

Actualitate

Fetiță umilită de propriul tată!

Published

on

Imaginii șocante au apărut în mediul online după ce primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău a filmat-o pe fiica sa în timp ce o umilește.

Imaginile sunt foarte greu de privit, acesta o pune pe copilă să stea în genunchi cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir.

De asemenea, fetița este pusă să repete în tot acest că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs.

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „o să fac exerciții și o să învăț”, „ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau„sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” , acestea sunt câteva din frazele pe care fetița le repeta.

Explicația bărbatului a fost una halucinantă: „îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a spus pe Facebook Traian Ogâgău.

În urma difuzării filmulețului oamenii legii s-au autosesizat:„conducerea I.P.J. Bistrița Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public”, a declarat pentru Gazeta de Bistrița purtătorul de cuvânt al instituției, Crina Sîrb.

Copyright © 2019 AT Video Creations