Femeie de 43 de ani, bănuită că ar fi furat 25 de mii de lei

  Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar privind furtul sumei de 25.000 de lei, faptă comisă în Sectorul 2 al Capitalei, anunță polițiștii bucureșteni.

  Cercetările au fost declanșate la data de  25 iulie  a.c., când polițiștii au fost sesizați de către o persoană, cu privire la faptul că în timp ce se afla în liftul blocului, două persoane necunoscute i-au sustras din geantă suma de 25.000 de lei. Fapta reclamată ar fi fost săvârşită de către două femei, de 43, respectiv 44 de ani.

  ”În dimineața de 25 iulie a.c., persoana vătămată a efectuat mai multe retrageri în valoare totală de 25.000 lei, de la o unitate bancară din sectorul 2.

  Din cercetări, s-a stabilit că aceasta ar fi fost urmărită de către cele două femei, atât în incinta unității bancare, cât și după retragerea banilor, iar când a ajuns în liftul blocului, una dintre bănuite i-a fi acoperit geanta,  iar cealaltă i-ar fi sustras suma de 25.000 lei.

  În cursul zilei de ieri 4 august a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind depistată  și condusă la audieri femeia de 43 de ani, cea care ar fi sustras suma de bani”, se precizează în comunicat.

  Femeia de 43 de an a fost reținută, fiind cercetată pentru furt calificat.

  Articole Similare

  spot_img

  LASĂ UN RĂSPUNS

  TE RUGĂM INTRODU COMENTARIUL AICI
  TE RUGĂM INTRODU NUMELE TĂU AICI