Connect with us

Mobile

Fără adevăruri asumate, minciunile nasc alternative toxice

Published

on

Așa cum anticipam cu câteva luni în urmă, aceste zile sunt pline de declarații politice, scrise politic corect, pe rețelele de socializare, pe site-urile de știri, în ce a mai rămas din ziarele tipărite, despre Decembrie 1989. Nimic concret. Nimic despre cine, cum, de ce, pentru cine. Vorbim despre gloanțe și vieți sfârșite, omagii pentru morți, soboruri de preoți, cuvinte frumoase, dar nimic despre lipsa unor decizii judecătorești de condamnări definitive ale vreunui apăsător pe trăgaci sau ale vreunui dătător de ordine pentru plecarea gloanțelor din țeava puștilor. Un deficit de răspunsuri la o abundență de întrebări.

Cum este în buget. Matematica m-a învățat că o structură piramidală de 200 de oameni inteligenți (eventual luciferici) pot determina orice schimbare. Dacă sunt motivați financiar inteligent. Așa cred eu că se construiesc strategiile de schimbări de direcție în lumea globală, unde banii- finanțatorii crează în primul rând produsul numit “informație”. Produsul este construit pe măsura consumatorului. Volum mare, profit mare. Cost cât mai mic. Pe măsura filtrului construit prin noua educație în spiritul corectitudinii politice. Vedetele momentului sunt purtătorii mesajului. Se întâmplă și astăzi în marile democrații ale lumii. Vă propun un decalog pentru a discerne adevărurile machiate în minciuni. Acum 30 de ani lumea avea mari probleme financiare. Au fost niște schimbări. De pomană, cine trebuia salvat a supraviețuit. Restul va continua să plătească pentru că mai crede în miracole propovăduie de profeți mincinoși.

1. Fără morți, fără emoția creată de acestea, fără pierderi inteligent împachetate nu există mobilizare pentru schimbare.

2. Fără o piramidă cu baza mare, nu există vârf.

3. Fără trădători, nu există victorii.

4. Fără resurse, o țară nu este interesantă în contextul globalizării.

5. Fără educație, diversiunea este în elementul ei.

6. Fără idealiști nu există speranță.

7. Fără responsabilitate, nu există drepturi.

8. Fără competențe, nu există soluții sustenabile.

9. Fără principii interiorizate, nu există strategii sustenabile.

10. Fără morală, nu există devenire.

FĂRĂ RESPECTAREA DECALOGULUI NIMIC NU ESTE.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Copyright © 2019 AT Video Creations